Sosul de salată franceză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Amestec De Sos De Salată Franceză, Sos De Salată Franceză, și Salată verde cu pansament francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați toate ingredientele până se omogenizează. A se păstra la frigider.
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.