Sosul de roșii proaspete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, capere, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Roșii Proaspete, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie sau blender, așezați toate ingredientele, cu excepția roșiilor proaspete, măslinelor și caperelor. Acoperi; proces până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți amestecul de roșii din robotul de bucătărie. Se amestecă roșiile proaspete, măslinele și caperele. Folosiți sosul imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 zile.