Sos De Pâine
Sosul de pâine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 2,09 USD pe porție. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, părți de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de Giblet, Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în pene, începând de sus și tăind până la 1/2 inch de la capătul rădăcinii. Separați ușor pene și puneți-le într-o tigaie mare, ușor unsă.
Adăugați piese de curcan.
Coaceți la 500 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și se termină curcanul.
Aduceți curcan, ceapă, 5 conserve bulion, morcov și următoarele 4 ingrediente (țelină prin semințe de fenicul) la fiert într-un cuptor olandez mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră.
Scoateți din căldură; rece.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Scurgeți legumele și curcanul, rezervând bulionul în cuptorul olandez. Procesați legumele într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Pielea, osul și curcanul tăiat fin.
Spumă degresată din bulion. Întoarceți curcanul și amestecul de legume în bulion.
Adăugați pâine și restul de bulion de pui, dacă este necesar. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 30 de minute.
Amestecul va fi ușor cocoloașe.