Sos De Grătar Cu Patru Alarme

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de grătar cu patru alarme. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Un amestec de piper ancho Chile măcinat, sos de chili îmbuteliat, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 5 Sos De Alarmă, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și 3 Alarmă Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați 3/4 cană de apă și ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 12 minute).
Puneți jumătate din amestecul de sos de chili într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Puneți un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita scurgerile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de sos de chili rămas.