Sos De Cremă De Țară
Sosul de cremă de țară ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 96 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, frișcă, picături de friptură de coroană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Sos De Țară (Sos De Smântână), Friptură prăjită de țară cu sos de smântână, și Pâine de țară consistentă cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa în unt până când ceapa este moale și aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați nucșoară și făină și amestecați până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Bateți treptat în bulion, smântână și vin până se omogenizează. Reveniți la foc mare și amestecați până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor, amestecând des, până când amestecul se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 10 minute.
Degresați grăsimea din picăturile de friptură de coroană de tobă și aruncați-o. Răsturnați sucurile și orice bucăți rumenite în sos; întoarceți căldura la mare și amestecați până fierbe energic.
Se toarnă într-o barcă cu sos sau într-un castron mic de servire.