Sos De Banane 8s

Sos De Banane 8s
Banana souffl-ul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 173 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Souffl De Banane Cu Ciocolată 6s, Sufleuri de ciocolată și banane, și Mini Sufleuri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați patru ramekine de 1 cană cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Adăugați 2 linguri de zahăr la 1 din ramekins și rotiți-l pentru a acoperi cu zahăr. Atingeți excesul de zahăr într-un alt ramekin și repetați până când toate ramekinele sunt acoperite cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Într-un robot de bucătărie, curățați bananele cu sucul de lămâie, gălbenușul de ou și 2 linguri de zahăr până se omogenizează. Răsturnați amestecul de banane într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(carton Bloc)(carton Bloc)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și bateți până când este ferm și lucios. Folosind o spatulă de cauciuc, bateți o pătrime din albii bătuți în amestecul de banane, apoi pliați ușor în albii rămași. Puneți amestecul de souffl în ramekinele pregătite și atingeți-le ușor pe un blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați sufletele pe o foaie de copt și coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până se rumenesc și se ridică.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista