Sos De Ardei Gras Verde
Sosul de ardei gras verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Acest sos are 61 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoici de ardei Lime-alb cu sos de ardei gras, Ardei Gras Verde Umplut, și Fasole verde și ardei gras roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o cratiță mare până se înmoaie.
Adăugați 1 cană de bulion de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 7 minute.
Adăugați frunze de spanac și fierbeți 3 minute.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Procesați amestecul de ardei gras într-un blender până când este foarte neted. Se amestecă suficient bulion de pui rămas pentru a ajunge la consistența sosului, dacă este necesar.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele; se amestecă sare și piper.