Sos de șuncă de țară și salvie

Sos de șuncă de țară și salvie
Șuncă de țară și sos de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 304 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine cu textură fermă, ceapă, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Cârnați de țară și pansament de salvie, Pâine De Salvie De Țară, și Sos De Porumb De Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți cuburile de pâine într-un singur strat pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se lasă să se răcească și se transferă într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se Topește 1 Lingură. unt într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare; adăugați șuncă de țară și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țarășuncă De țară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șuncă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și țelina și sotati 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Se ia de pe foc; se adaugă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Combinați bulionul, oul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Adăugați amestecul de bulion la pâine, aruncând bine. Se amestecă ierburile proaspete. Puneți lingura într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când partea de sus este rumenită și crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Faceți înainte: pregătiți pansamentul cu o zi înainte. Depozitați pansamentul, necoapte, în frigider. A doua zi, lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei 30 de minute și coaceți conform instrucțiunilor. Reîncălziți scurt chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista