Sos de șuncă de țară și salvie

Sos de șuncă de țară și salvie
Șuncă de țară și sos de salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 304 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine cu textură fermă, ceapă, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Cârnați de țară și pansament de salvie, Pâine De Salvie De Țară, și Sos De Porumb De Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți cuburile de pâine într-un singur strat pe 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se lasă să se răcească și se transferă într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se Topește 1 Lingură. unt într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare; adăugați șuncă de țară și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țarășuncă De țară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați șuncă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și țelina și sotati 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Se ia de pe foc; se adaugă la pâine în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Combinați bulionul, oul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Adăugați amestecul de bulion la pâine, aruncând bine. Se amestecă ierburile proaspete. Puneți lingura într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când partea de sus este rumenită și crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Faceți înainte: pregătiți pansamentul cu o zi înainte. Depozitați pansamentul, necoapte, în frigider. A doua zi, lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei 30 de minute și coaceți conform instrucțiunilor. Reîncălziți scurt chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista