Sosul Beurre Blanc este un fără gluten, primar și vegetarian sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 854 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, dovleac rezervat, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare, Cod Albastru La Cuptor Cu Sos Beurre Blanc, și Somon prăjit în tigaie cu varză prăjită Pancetta și sos de cimbru Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mare; reduceți focul și fierbeți până se reduce la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3
Procesați amestecul de vin alb într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați în frișcă. Gatiti sosul la foc mediu, batand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Sani De Fazan Daca)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)