Sorbet De Ciocolată
Sorbetul de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 386 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați praf de cacao, apă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sorbet de ciocolată și zmeură pentru săptămâna ciocolatei, Sorbet de ciocolată, și Sorbet De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, pudra de cacao, vanilia, scorțișoara și sarea. Se amestecă 2 căni de apă și espresso. Gatiti la foc mic pana cand ingredientele sunt dizolvate. De pe foc, amestecați lichiorul de cafea.
Se transferă în recipiente de plastic și se dă la frigider până la foarte rece.
Congelați amestecul într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Sorbetul va fi în continuare moale; puneți-l într-un recipient de plastic și congelați timp de 1 oră sau peste noapte, până când este suficient de ferm pentru a scoate.