Sorbet De Căpșuni Roz
Sorbetul de căpșuni roz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 78 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, apă de trandafiri, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șerbet De Căpșuni, Șerbet De Căpșuni, și Șerbet De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o oală mică la foc mediu-mare, aduceți zahărul și 1/2 cană de apă la foc mic. Se amestecă pentru a dizolva zahărul, apoi se scoate oala de pe foc și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Între timp, căpșuni pure într-un blender.
Se toarnă pur printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta semințele, apăsând cu o spatulă pentru a extrage lichid. Aruncați semințele.
Într-un castron mediu, combinați siropul de zahăr, căpșunul pur, apa de trandafir, sucul de lămâie și sarea. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Se amestecă bine amestecul, apoi se congelează într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.