Somon-Quiche De Ceapă Dulce
Quiche de ceapă dulce de somon este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,19 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, vidalia, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Quiche cu șuncă și ceapă dulce, Quiche de cartofi dulci și somon, și Cartofi Dulci Prăjiți, Ceapă Caramelizată Și Quiche Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crusta într-o farfurie de plăcintă de 9 inci fără grăsime; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Îndoiți marginile sub și sertizați. Umpleți cu greutăți de plăcintă, orez sau fasole uscată.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până când abia începe să se rumenească. Se răcește; îndepărtați greutățile.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapă; gatiti, acoperit, 30-40 de minute sau pana devin aurii.
Adăugați somon și brânză; se amestecă bine.
Combinați ouăle și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic cu un tel de sârmă. Se amestecă amestecul de somon.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat.
Lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți cu busuioc proaspăt, dacă doriți.
Notă de vin: dulceața cepei și puterea somonului sunt componentele cheie. Din nou, gravitez în Germania cu ceva mai substanțial. Încearcă Josef Leitz Rudesheimer Magdalenenkreuz Riesling Kabinett 2002 ($18) -- Steven Geddes
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.