Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus

Somonul prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus este un pescatarian felul principal. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 517 calorii, 43G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, file de somon tăiat în centru, frunze de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie, și Salată Israeliană De Cuscus Cu Roșii Cherry Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se combină bine. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se toarnă 4 linguri de ulei într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi somonului. Faceți un pat de ierburi în partea de jos a tigaiei; deasupra cu somon, cu pielea în jos.
Stropiți somonul cu restul de 2 linguri de ulei și condimentați cu sare. Se acoperă cu roșii, dacă se folosește.
Coaceți până când somonul este doar gătit în centru (un cuțit mic va aluneca ușor prin carne), 25-30 de minute.
Aruncați roșiile cu 3 linguri de ulei, pătrunjel și za ' atar, dacă utilizați, într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare. Pune deoparte.
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă ușor sărată.
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scurgeți cuscusul; transferați într-un castron mare. Se amestecă untul și restul de 1 lingură de ulei. Condimentează după gust cu sare. Îndoiți ușor roșiile în cuscus.
Folosiți o lingură mare sau o furculiță pentru a servi somonul, lăsând pielea în tigaie.
Se servește cu sos de iaurt și cuscus.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.