Somonul prăjit în tigaie servit cu piure de cartofi Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 788 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă, ceapă verde, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon de susan glazurat și piure de Wasabi, Somon prăjit cu sos de wasabi cu miere, și Piure De Cartofi Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează somonul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, la foc mare, adăugați uleiul de măsline. Pan-căutați fileurile de somon până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Somon
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați într-un cuptor preîncălzit și continuați să gătiți până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se servește peste un pat de piure de wasabi, cu jumătate din Miso și sos de prune stropite peste și cu vinetă de coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Sos De Prune
3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Wasabi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Miso
5
Garnisiți cu ceapă verde julienned și crenguțe de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
6
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați spanacul și năsturelul într-un piure fin. Treceți printr-un tamis sau stainer. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Gatiti cartofii in apa sarata, clocotita pana cand se face. Treceți printr-un ricer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
8
Bateți în smântână grea fierbinte și unt, 1 bucată mică la un moment dat. Chiar înainte de servire, amestecați pasta de wasabi și piureul de spanac și creșă de apă. Se amestecă până se încorporează bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pastă De Wasabi
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Nasturel
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de arahide. La foc mediu, se adaugă usturoiul, șalotele, ghimbirul și ceapa verde și se sotează până se lucesc și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă anasonul stelar și boabele de piper negru. Continuați să sotati până la aromă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Anason Stelat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Degajează cu prune, port și vinuri roșii. Reduceți până când rămâne doar aproximativ 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Port
11
Adăugați demi-glace de miel și stoc de pui. Se aduce la fierbere și se coboară la foc mic. Continuați să fierbeți până se îngroașă ușor. Se amestecă piureul de zmeură, pasta miso roșie și neriume. Continuați să reduceți până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Zmeură
Red Miso
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Miel
12
Se amestecă untul. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Dacă este prea tartă, adăugați un vârf de zahăr. Se strecoară printr-un chinois și se menține cald până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Într-un castron mic combinați pudra de muștar și apa și amestecați pentru a face o pastă și dați deoparte. Într-un blender, combinați cilantro, mentă, gălbenuș de ou, arahide, caju, suc de lămâie, ghimbir murat, oțet și muștar reconstituit. Procesați la un piure. În timp ce motorul funcționează, adăugați încet uleiul de arahide până la emulsionare. Condimentează după gust cu sare, piper și zahăr. Refrigerați până când este necesar. Folosiți jumătate din vinetă pentru miel și rezervați jumătate pentru somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Ghimbir Murat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Caju
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Opărit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Somon
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Parducci small Lot Chardonnay Wine new Label cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri premium Chardonnay pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.