Somon piperat cu rucola (rachetă) și cartofi îmbrăcați cu iaurt

Somon piperat cu rucola (rachetă) și cartofi îmbrăcați cu iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul piperat cu rucola (rachetă) și cartofii îmbrăcați cu iaurt. Această rețetă servește 2. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 542 calorii. Un amestec de suc de lămâie, somon, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Fripturi de somon piperate cu marinată de iaurt-var, Pui prăjit cu cartofi, rucola și iaurt cu usturoi, și Rucola Cu Somon Prăjit Și Cartofi Noi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista