Somon la grătar și Bok Choy cu Salsa portocalie-avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar și Bok Choy cu Salsan portocaliu-avocado. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 571 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $6.96 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 63 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, ulei de susan, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Orange buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Portocale ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Scândură de cedru-somon la grătar cu Salsa Avocado-portocală, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.