Somon Harissa Verde La Grătar
Somonul Harissa verde la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,66 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați strâns frunze de spanac pentru bebeluși, ulei de măsline, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Somon la grătar cu sos Harissa Verde, Fasole Verde La Grătar Cu Rețetă Harissa, și Creveți Harissa La Grătar Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un mic robot de bucătărie sau blender și piure până se omogenizează, adăugând apă, dacă este necesar. Dacă mâncați imediat, adăugați sucul de lămâie. În caz contrar, transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la o săptămână.Somon Harissa Verde La Grătar
Ingrediente2 kilograme file de somon2 căni harissa verde (încasările rețetei)aranjați somonul într-un vas de copt.
Se toarnă jumătate din harissa verde peste somon și, folosind mâinile, se întinde uniform pe toate părțile peștelui. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider pentru 20 minutes.In între timp, încălziți grătarul exterior sau tigaia interioară.
Periați-l cu ulei. Grătiți somonul, câte un file pe rând, cu carnea în jos până când este opac la jumătatea părților laterale, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele și gătiți cu pielea în jos până când este gătit până la coacerea dorită, cu aproximativ 5-7 minute mai mult pentru mediu-rar.
Serviți somonul alături de harissa verde rămasă pentru a fi folosit ca condiment.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.