Somon fript cu marmeladă-glazură Dijon

Somon fript cu marmeladă-glazură Dijon
Fript Somon cu marmeladă-Dijon glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 344 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, marmeladă de portocale, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu glazură de marmeladă Dijon, Somon fript în sos de vin Dijon – 6 puncte, și Somon prăjit cu glazură de marmeladă de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați peștele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
PeștePește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ungeți jumătate din amestecul de marmeladă peste pește; se fierbe 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
PeștePește
5
Periați peștele cu amestecul de marmeladă rămas; se fierbe timp de 2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista