Somonul cu migdale și pătrunjel este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de pătrunjel cu migdale și caise, Păstrăv prăjit cu migdale și pătrunjel, și Fasole cu pătrunjel, feta și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
2
Topiți untul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adauga ceapa, si saut 8 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați usturoi, și saut 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Usturoi
5
Se ia de pe foc.
6
Aranjați peștele, cu pielea în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe, la 5 inci de la căldură, 7 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Folosind o spatulă metalică largă, ridicați peștele de pe piele, lăsând pielea pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie Pentru Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați într-un vas de servit. Se acoperă cu amestec de ceapă; se presară uniform cu migdale prăjite și pătrunjel.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.