Somon condimentat Indian cu orez Basmati

Somonul condimentat Indian cu orez Basmati este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez basmati, sare, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat, Orez Basmati În Stil Indian, și Dal de naut Indian cu bulion de nucă de cocos și orez Basmati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti orezul, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă orezul și 1/4 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și gătiți timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și caju. Păstrați cald.
Pentru a pregăti somonul, preîncălziți broilerul.
Combinați ghimbirul și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Frecați amestecul de condimente uniform peste somon.
Așezați fileurile pe o tigaie sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu folie; se fierbe 7 minute.
Îndepărtați folia; fierbeți încă 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.