Somon Afumat Răspândit

Somon Afumat Răspândit
Răspândirea somonului afumat necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, buruieni de mărar, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună crema de brânză, smântâna, smântâna grea, ardeiul de lămâie și mărarul într-un castron până se omogenizează. Îndoiți ceapa verde și somonul afumat până se amestecă uniform. Dați la frigider cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista