Somon și legume carbonizate în stil Tandoori
Somonul și legumele carbonizate în stil Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 482 calorii, 46G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $5.32 pe portie. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un cap de broccoli, iaurt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați File de somon Crock Pot și legume în stil asiatic, Legume De Vară Carbonizate, și Legume De Vară Carbonizate + Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați iaurtul, ghimbirul, usturoiul, chili-ul, Garam Masala, 1 lingură de ulei vegetal și sare după gust. Se usucă somonul cu un prosop de hârtie și se acoperă cu amestecul de iaurt. Aruncați sparanghelul sau broccoli albit în același castron pentru a acoperi și iaurtul. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider timp de 15 minute. Între timp, preîncălziți o tigaie pentru grătar sau grătar la foc mare sau preîncălziți broilerul.
Dacă faceți grătar, ungeți ușor grătarul cu puțin ulei vegetal. Ștergeți excesul de marinată, apoi adăugați somon și legume și sferturi de lămâie la grătar. Somon la grătar până când este bine carbonizat pe ambele părți și mediu în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, îndepărtând sparanghelul sau broccoli și lămâia pe măsură ce devine fraged (aproximativ 5 minute în total pentru legume).
Se presară cu coriandru rupt și se servește cu pene de lămâie pe un pat de orez.
Dacă folosiți broilerul, tapetați o foaie de copt cu pergament. Aranjați somonul (nu este nevoie să ștergeți marinada suplimentară) și legumele și sferturile de lămâie într-un singur strat pe foaia de copt, întinse cât mai mult posibil.
Așezați sub broiler timp de 10 până la 12 minute pentru somonul mediu până la bine făcut. Aranjați pe un pat de orez și deasupra cu coriandru rupt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.