Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul înmuiat cu arpagic și sos de mărar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, castraveți murați, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon la grătar cu sos de arpagic și mărar și castraveți, AHI de primăvară cu cartofi noi, sos de mărar, iaurt și flori de arpagic, și Sos de arpagic pentru somon la grătar.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.