Somon în sos de stridii

Somonul în sos de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, ulei, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Somon glazurat cu sos de stridii și busuioc, Somon fript cu Bacon cu sos de ciuperci-stridii, și Supă caldă și acră cu somon și ciuperci de stridii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și zahărul brun și se gătește până când usturoiul se rumeneste ușor. Se amestecă ceapa verde și se gătește până se înmoaie.
Se amestecă în sos de stridii și apă.
Așezați fileurile de somon în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut. Amestec de sos de lingură peste fileuri. Gatiti 10-15 minute, pana cand pestele este usor fulgi cu o furculita.
Scoateți peștele din tigaie și lăsați-l deoparte.
Amestecați amidonul de porumb și apa caldă în amestecul de sos rămas. Se amestecă până se îngroașă până la consistența dorită.
Se toarnă peste somon pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.