Somnul prăjit al lui Justin Wilson
Somnul prăjit al lui Justin Wilson ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $67.39 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 6595 calorii, 803g de proteine, și 175g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, somn, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somnul prăjit al lui Justin Wilson, Somn Prăjit, și Somn Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Înmuiați peștele în lapte
Se amestecă bine ingredientele uscate într-un castron sau pungă.
Rulați peștele în ingrediente uscate prăjiți în ulei de gătit fierbinte suficient de adânc pentru a pluti peștele.(Asigurați-vă că grăsimea sau uleiul nu sunt prea fierbinți, aproximativ 350 de grade).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.