Somnul prăjit al lui Justin Wilson

Somnul prăjit al lui Justin Wilson
Somnul prăjit al lui Justin Wilson ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $67.39 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 6595 calorii, 803g de proteine, și 175g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, somn, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somnul prăjit al lui Justin Wilson, Somn Prăjit, și Somn Prăjit În Tigaie.

Instrucțiuni

1
Înmuiați peștele în lapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Se amestecă bine ingredientele uscate într-un castron sau pungă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați peștele în ingrediente uscate prăjiți în ulei de gătit fierbinte suficient de adânc pentru a pluti peștele.(Asigurați-vă că grăsimea sau uleiul nu sunt prea fierbinți, aproximativ 350 de grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista