Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir

Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir
Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 627 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez lipicios parfumat, pastă miso, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, combinați scallions cu ardei iute, lemongrass, ghimbir și 1/2 linguriță de sare. Procesați la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal până la sclipire. Se amestecă pasta de scallion și se ia de pe foc. Se amestecă miso, sosul de pește, tarhonul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sos De PeșteSos De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați două foi de 20 x 26 inci de folie rezistentă pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Stropiți folia cu ulei de măsline și împrăștiați cu șalotele. Aranjați cinci dintre fileurile de snapper în centrul fiecărei bucăți de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Stropiți fileurile cu vinul alb și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Întindeți pasta de scallion-miso pe fileuri și acoperiți cu ciupercile și edamame, dacă utilizați. Îndoiți părțile laterale ale foliei și sigilați pachetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Așezați pachetele pe grătar și aburiți la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, până când pachetele se umflă și sucurile din interior clocotesc energic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați peștele și legumele în farfurii. Puneți sucurile de gătit deasupra și serviți cu orez lipicios parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate41
Revista