Snapper La Cuptor Creol
Creole coapte Snapper necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Snapper Roșu Creol, Snapper Creol La Grătar, și Creol Marinat La Grătar Roșu Snapper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Saut ardei gras, țelină, ceapă și cimbru 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă sosul fierbinte.
Aranjați peștele într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu condimente Creole și se acoperă cu legume.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.