Smucitură - porumb la grătar pe știulete
Rețeta de porumb la grătar pe Știulet este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, lipiți margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui smucit cu pâine de porumb, Pui La Grătar, și Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Trageți cojile înapoi din porumb și frecați mătăsurile.
Ungeți untul peste porumb; se presară cu amestec de condimente.
Așezați porumbul pe grătar; grătiți 12 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.