Smântâna și Sconele de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 10. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți parmezan, ou, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Cu Smântână Fetan Și Arpagic, Pâine De Arpagic Cu Smântână, și Biscuiți cu smântână și arpagic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă arpagicul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați smântâna, laptele și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori. Puneți aluatul într-un cerc de 7 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se taie aluatul în 10 pene, de tăiere la, dar nu prin partea de jos a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Coaceți la 400 timp de 16 până la 18 minute sau până când sunt ușor aurii.