Slow-Cooker Duminică Sos
Slow-Cooker Sunday Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, roșii uscate la soare, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Aragaz Lent: Carne De Porc Simplu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Carnitas, și Duminică Aragaz Lent: Falafel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare sau o inserție de aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri, la foc mediu - mare.
Adăugați uleiul și cârnații și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, 7 până la 8 minute. Împingeți cârnații în partea laterală a aragazului.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la roșu cărămidă, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Adăugați coastele scurte, ierburile italiene, usturoiul, roșiile uscate la soare, roșiile zdrobite, ceapa, frunza de dafin, 1 lingură de sare și puțin piper pe inserție și puneți-l în aragazul lent. Dacă utilizați o tigaie, transferați amestecul de roșii în aragazul lent în acest moment. Acoperiți aragazul, puneți-l la foc mic și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Când este gata de servit, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 10 minute.
Transferați cârnații și carnea de vită pe o tăietură, feliați în porții de servire și aranjați pe un platou de servire. Aruncați pastele cu o parte din sos și transferați-le într-un bol de servire.
Serviți carnea și pastele cu parmezanul și sosul rămas pe lateral. Congelați orice sos rămas până la 1 lună.