Simon și Garfunkel friptură
Simon și Garfunkel Pot Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 500 de calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 775 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Simon & Garfunkel Friptură De Pui, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sosul într-un aragaz lent și se amestecă cu apă până se omogenizează. Se amestecă jumătate din cimbru, rozmarin, salvie și sare de ceapă.
Amestecați restul de cimbru, rozmarin, salvie și sare de ceapă într-un castron și amestecați uleiul de măsline pentru a face o pastă. Frecați pasta peste friptura de vită și puneți friptura în sos.
Așezați capacul pe aragazul lent și setați la setarea scăzută.
Gatiti pana cand friptura este foarte frageda si sosul este ingrosat, 8 pana la 9 ore.