Shortcake de pâine de porumb cu șuncă și Salsa proaspătă de piersici
Reteta de paine de porumb Shortcake cu sunca si salsa proaspata de piersici ar putea satisface pofta de Sud in jurul 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, chimen măcinat, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salsa Proaspătă De Piersici, Salsa Proaspătă De Piersici, și Salsa Proaspătă De Piersici.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 9 ingrediente într-un castron și aruncați ușor. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru a pregăti shortcake, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Combinați laptele de unt, uleiul și oul într-un castron; adăugați la amestecul de făină. Se amestecă doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
6
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Întoarceți shortcake-ul pe o placă de tăiat sau pe o suprafață de lucru; tăiați în 9 bucăți egale.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați șuncă în tigaie și fierbeți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc; ține la cald.
10
Tăiați bucățile de shortcake pe jumătate orizontal.
11
Așezați 1 jumătate de jos pe fiecare dintre cele 9 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de salsa, 1 felie de șuncă și jumătatea superioară de shortcake. Completați fiecare porție cu 2 linguri de salsa.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.