Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune
Plum Sherbert cu suc de portocale și vin de prune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 391 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, coajă de portocală, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suc de portocale, prune și struguri, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele, zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand prunele sunt fragede si lichidul este siropos, aproximativ 12 minute. Se răcește complet.
Transferați amestecul de prune în procesor și piure până aproape neted.
Se amestecă în suc de portocale, sirop de porumb, vin de prune, coajă de portocală, suc de lămâie, extract de vanilie și vârf de sare.
Adăugați smântână și procesați până se omogenizează bine.
Transferați amestecul la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați amestecul în recipientul acoperit și congelați până când este ferm, aproximativ 3 ore. (Șerbetul poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.) Scoateți șerbetul în boluri.
Stropiți vin suplimentar de prune peste șerbet și serviți.