Shallot tarte tatin cu brânză de capră

Shallot Tarte tatin cu brânză de capră este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 862 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 273 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șalotă, zahăr brun, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarte de ciuperci Tatin cu brânză de capră, Tarte Tatin de sfeclă roșie cu cremă de brânză de capră, și Aperitive și canapele: Tarte Tatin de roșii cu brânză de capră Cr Aproxme.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți șalotele într-un vas termorezistent și turnați peste apă clocotită pentru a acoperi. Se lasă 10 minute, apoi se scurge și se curăță.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie.
Adăugați șalotele și prăjiți ușor timp de 10-15 minute până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă oțetul și zahărul cu frunze Din 2 crenguțe de cimbru timp de câteva minute până se caramelizează. Opriți căldura și condimentați.
Rupeți crenguțele de cimbru rămase în câteva bucăți și împrăștiați-le pe baza unei tigaie de mică adâncime, a tortului sau a cositorului de tartă de 22 cm, fără o bază liberă. Sfat în șalotă cu toate sucurile lor lipicioase.
Întindeți patiseria până când este suficient de mare pentru a tăia un cerc de aproximativ 26 cm. Ridicați cercul de patiserie pe șalotă, apoi trageți marginile în interiorul tigaiei.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când patiseria este aurie.
Lăsați tarta timp de 5 minute să se așeze, apoi ieșiți din tablă. Dot cu runde de brânză de capră și felie în pene.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarte Tatin poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "