Shakkara (Dulce) Pongal

Shakkara (Dulce) Pongal
Shakkara (dulce) Pongal este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 591 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de ghee, caju, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Thinai Sakkarai Pongal-Coada Vulpii Mei Dulce Pongal, Varagu Arisi Ven Pongal – Kodo Millet Pongal, și rețetă pongală dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ghee-ul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți caju și stafide în ghee topit până când caju-urile se rumenesc și stafidele încep să se îngrășeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Scoateți caju și stafidele din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați lintea în tigaie și prăjiți-o în ghee până când este parfumată; amestecați orezul, laptele, jaggery-ul și zahărul în linte. Reduceți căldura la minim și gătiți până când orezul este fraged, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține umed, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JaggeryJaggery
LinteLinte
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
GheeGhee
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Amestecați caju, stafide, cardamom și camfor comestibil în amestec pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista