Sfecla Cu Glazura De Zmeura-Portocala

Sfecla Cu Glazura De Zmeura-Portocala
Sfecla cu glazura de zmeura-portocala este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sfeclă, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sfeclă prăjită cu glazură balsamică, Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, și Sfeclă murată de trandafiri și zmeură.

Instrucțiuni

1
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se pune într-o cratiță mare; se acoperă cu apă și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurge; lasa sa se raceasca. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Combinați gemul și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu-mare pana se topesc gemul si margarina, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sfecla; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Combinați amidonul de porumb și concentrați-vă; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
9
Se adaugă în amestecul de sfeclă; gatiti pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista