Sfeclă prăjită cu chimen și mentă
Sfecla prăjită cu chimen și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sfeclă Prăjită Cu Chimen, Sfeclă prăjită cu sos de mentă-iaurt, și Sfeclă Prăjită Cu Mentă Proaspătă Și Ch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie, semințele de chimen, sarea și piperul într-un castron mediu. Se amestecă uleiul și se lasă să stea în timp ce se prăjește sfecla.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați bine sfecla într-un strat dublu de folie și prăjiți-o pe o foaie de copt până se înmoaie, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește să se încălzească în pachetul de folie, aproximativ 20 de minute.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le, aruncând tulpinile și capetele rădăcinii, apoi tăiați-le în pene de 1/2 inch lățime.
Aruncați sfecla caldă cu pansament. Se amestecă menta chiar înainte de servire.
Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu pansament cu 4 ore înainte, apoi păstrată, acoperită, la temperatura camerei.