Sfeclă la grătar în oțet de rozmarin

Sfeclă la grătar în oțet de rozmarin
Sfecla la grătar în oțet de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de oțet balsamic, sfeclă, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru, și Sfeclă De Lămâie-Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați oțet balsamic, rozmarin, usturoi și herbes de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați sfecla în amestec și marinați cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați sfecla și amestecul de marinată pe o bucată de folie suficient de mare pentru a înfășura toate ingredientele și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați pachetul de folie pe grătarul pregătit și gătiți 25 de minute sau până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Scoateți sfecla din pachet și puneți-o direct pe grătarul grătarului timp de 2 până la 5 minute înainte de a servi fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista