Scufundare Daisy

Scufundare Daisy
Scufundarea Daisy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2859 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $16.98 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bitter de lavandă, Scotch amestecat cu dip de oaie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Daisy Cake, Spamwich-urile lui Daisy, și Tortul cu fructe al lui Daisy.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sorbetul de flori de soc: fierbeți zahărul cu prima halbă de apă într-o cratiță medie până se dizolvă complet pentru a crea un sirop simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Flori De SocFlori De Soc
SorbetSorbet
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă apa de halbă rămasă, sucul de lămâie, lichiorul de flori de soc, coaja de lămâie și siropul de porumb. Acoperiți și lăsați amestecul să se răcească în frigider sau într-o baie de gheață (plasând cratița într-o chiuvetă umplută cu gheață și apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Flori De SocLichior De Flori De Soc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați amestecul răcit în recipientul producătorului de înghețată pre-răcit. Procesați amestecul conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și congelați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
5
Pentru a face Margareta de scufundare, amestecați mierea și apa împreună până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Adăugați la cocktail shaker, împreună cu Scotch, suc de lămâie și bitter de lavandă. Umpleți cu gheață și agitați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
Scotch WhiskyScotch Whisky
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Se strecoară într-un pahar de cocktail răcit. Plutiți sorbetul de flori de soc deasupra și garnisiți cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De SocFlori De Soc
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
SorbetSorbet
8
Serviți drept în sus.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista