Scorțișoară și zahăr mi-a venit sorg

Scorțișoară și zahăr mi-a venit sorg
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și desert vegan? Sorgul cu scorțișoară și zahăr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 152 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Clătite de secară cu mere de sorg-scorțișoară, Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sorgul într-o pungă mică de hârtie maro și se închide. Cuptor cu microunde pe mare până când majoritatea sorg este mi-a venit, 1 la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Transferați sorgul într-un castron și stropiți cu ulei de canola; se presară cu zahăr și scorțișoară. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Hârtie De OrezHârtie De Orez
SorgSorg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista