Scooped: înghețată de cafea irlandeză cu ciocolată neagră rasă și nuci pecan confiate

Scooped: înghețată de cafea irlandeză cu ciocolată neagră rasă și nuci pecan confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 411 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scooped: sfeclă prăjită și înghețată de ciocolată neagră, Salată de fenicul ras, portocale și nuci pecan confiate, și Scooped: Sorbet De Ciocolată Cu Adevărat Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați zahăr într-o cratiță de trei litri cu suficientă apă pentru a umezi doar zahărul, aproximativ 1/4 cană.
Se pune la foc mare și se fierbe.
Lăsați caramelul să se formeze și să se întunece, rotind oala dacă se formează puncte fierbinți. Când caramelul a devenit chihlimbar închis și începe să fumeze, opriți focul și amestecați untul cu o lingură de lemn. Caramelul va bule, așa că urmăriți aburul.
Când untul este complet integrat, adăugați jumătate și jumătate într-un flux constant și amestecați pentru a combina. Caramelul va face bule mari și se va aburi. Când lactatele sunt complet încorporate, adăugați cafea măcinată, sare și 1 lingură de whisky. Dacă caramelul se prinde, amestecați-l la foc mic până se dizolvă.
Într-un castron mare, se amestecă bine gălbenușurile de ou până la culoarea lămâii și se îngroașă (vor cădea în panglici).
Adăugați o lingură de amestec de caramel la gălbenușuri, amestecând constant. Repetați până când fundul vasului este cald la atingere.
Transferați amestecul de gălbenușuri în oală și bateți pentru a combina.
Întoarceți oala la foc mic și lăsați crema să se îngroașe, amestecând frecvent cu lingura de lemn. Custard se face atunci când acoperă partea din spate a unei linguri și un deget glisat peste lasă o linie curată.
Se ia de pe foc și se amestecă whisky-ul rămas.
Se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Putinei cremă conform instrucțiunilor mașinii. Când înghețata este aproape gata, presărați încet așchii de ciocolată.
Adăugați și nuci pecan, tocate aproximativ, dacă doriți (sau salvați întregi pentru garnitură mai târziu).
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați timp de 2 până la 3 ore sau până când este ferm.