Scoică picantă și paella de porc
Scoica picantă și paella de porc ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 709 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la BBC Good Food are 13 fani. Dacă aveți la îndemână boia, pulpa de porc, ciorba de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Încercați Paella Picantă Cu Fructe De Mare Andaluze, Pui Picant Chorizo Paella, și Linguine cu sos picant de scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie de paella sau într-o tigaie mare. Introduceți carnea de porc și gătiți timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc ușor, dar nu sunt gătite.
Scoateți din tigaie, apoi puneți-o deoparte pe o farfurie.
Se toarnă uleiul de măsline rămas în tigaie, apoi se adaugă ceapa, usturoiul și chorizo. Gatiti aproximativ 5 minute pana cand ceapa se inmoaie si chorizo incepe sa crisp si sa-si dea uleiul.
Adăugați orezul și ardeiul în tigaie, apoi amestecați timp de 1-2 minute până când toate boabele de orez sunt bine acoperite. Poate fi preparat până în acest moment cu 1 zi în avans și păstrat la frigider.
Turnați roșiile și orice sucuri în tigaie împreună cu carnea de porc și 900 ml din bulionul de legume. Aduceți la fierbere, reduceți focul, apoi lăsați-l să fiarbă ușor timp de aproximativ 20 de minute până când orezul este aproape moale.
Așezați spanacul într-o sită, apoi turnați peste un ibric cu apă clocotită, astfel încât frunzele să fie doar ofilite. Aranjați frunzele de spanac în tigaie împreună cu scoicile.
Se toarnă peste restul de 100 ml de legume, apoi se gătește încă 10 minute. În acest moment, scoicile ar fi trebuit să se deschidă (aruncați orice nu are), iar orezul ar trebui să fie fraged.
Serviți imediat din tigaie.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Paellan e în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo]()
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Vinul este corpolent mediu și are un profil foarte aromat, cu vișine și petale de trandafir și condimente. Pe palat sunt cireșe tarte, tutun, condimente tari și cacao. Îmi plac aromele unice concentrate pe care le are acest vin și mi-a plăcut Tempranillo în butoi de la început. Amestec: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano