Scoarță De Jellybean

Scoarță De Jellybean
Coaja de jeleu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 715 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 487 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Jellybean, Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), și Scoarță De Câine.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie cerată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Topiți acoperirea albă a cofetarilor în partea superioară a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întindeți acoperirea cofetarilor albi topiți pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați jeleurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
5
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm. Se rupe în bucăți pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista