Savuroase coeurcrourcabrumme
Savuros Coeur, la Cr, la CR, ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Savory Coeur A La Creme, Coeurcrouromax la Crincompromme, și Chocolate coeurcrourcaprogram.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare într-o măsură sau un bol de sticlă de 2 litri. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, lăsând tifon atârnă peste marginea strecurătoare. Puneți iaurtul în colander. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Lingura iaurt scurs într-un castron, și se pune deoparte; aruncați tifon și lichid.
Umeziți încă 3 straturi de pânză de brânză în vin; stoarceți excesul de vin din pânză de brânză până abia umed, rezervând 2 linguri de vin. Căptușiți o matriță de gelatină cu 4 căni sau o tigaie în formă de inimă cu cheesecloth-ul umezit, lăsând cheesecloth-ul să atârne peste marginea mucegaiului și lăsați-l deoparte.
Combinați 2 linguri rezervate de vin, ceapă rasă, cremă de brânză și amestec de sos de salată într-un castron mare; bateți la viteză mică a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă iaurtul scurs; pus deoparte.
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor. Se amestecă 2 linguri de amestec de iaurt în amestec de gelatină cu un tel de sârmă.
Adăugați amestecul de gelatină la amestecul de iaurt rămas, amestecând bine.
Se amestecă amestecul de iaurt în mucegaiul pregătit. Îndoiți pânza de brânză deasupra amestecului de iaurt și răciți până la 24 de ore (amestecul va avea o textură cauciucată dacă este răcit mai mult de 24 de ore).
Pentru a servi, desfaceți cheesecloth și inversați mucegaiul pe o farfurie de servire; aruncați cheesecloth.
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.
Serviți cu lahvosh în formă de inimă sau biscuiți simpli.