Saut Roșii De Struguri

Saut Roșii De Struguri
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Saut roșii de struguri de struguri ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Saut Conopidă Și Struguri Roșii, Spaghete Cu Pui Sotat Și Roșii De Struguri, și Saut kale cu roșii de Struguri, Usturoi și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut roșii și următoarele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mică la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista