Saut filet de porc cu sos de tarhon
Saut filet de porc cu sos de șalot-tarhon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $1.32 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de mere, piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, Filet de porc cu crustă de alune și sos de vin roșu, și Filet de porc cu compot de rubarbă-șalot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 1 inch; aplatizați fiecare bucată la grosimea de 1/2 inch folosind vârful degetelor.
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc în pungă. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă vinul, sucul, muștarul și tarhonul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Serviți cu carne de porc.