Saut de mere peste inghetata
Saut mărul peste înghețată este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, unt, mere fuji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați măr; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați zahăr, coniac, suc și ghimbir; gătiți la foc mediu-mic 2 minute sau până când mărul este fraged, amestecând ocazional.
Serviți cald peste înghețată.