Saut ciuperci de stridii cu Linguine

Saut ciuperci de stridii cu Linguine
Saut ciuperci de stridii cu linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 17,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 779 calorii. Un amestec de usturoi, ciuperci de stridii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii, Carne de porc cu ciuperci de stridii, și Ciuperci De Stridii Rockefeller pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie - mare la foc mare cu aproximativ jumătate din ulei. Aruncați aproximativ jumătate din ciuperci. Nu supraaglomerați lucrările de tigaie în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați site-ul de ciuperci până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați câte un vârf de sare și piper, deoarece acest lucru va ajuta la eliberarea mai multă umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Adăugați jumătate de unt și jumătate de usturoi pentru a carameliza pe măsură ce umezeala se evaporă. Odată ce tigaia este în mare parte uscată, adăugați jumătate din vermut, casând fundul tigaiei pentru a îndepărta și rumeni bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe o farfurie caldă și repetați cu ciupercile rămase.Odată ce toate ciupercile sunt fierte, aruncați-le oregano proaspăt și linguine proaspăt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Adăugați un strop de apă pentru paste și o brânză parmezană. Întoarceți-vă pe o farfurie de servire și stropiți cu ulei de măsline bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Se servește fierbinte. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista