Saut Bass Cu Pesto De Menta Si Morcovi Condimentati
Saut bass cu Pesto de menta si morcovi condimentati ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă de la dragoste și ulei de măsline are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, semințe de chimen, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați, Tocană de vită condimentată cu morcovi și mentă, și Cotlet de miel condimentat pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi, ardei roșu zdrobit și semințe măcinate; saut până când morcovii încep să se rumenească în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion și suc de lămâie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 6 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Presărați peștele cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și doar opac în centru, aproximativ 5 minute în total.Împărțiți morcovii și orice sucuri între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file de pește. Puneți pesto peste și serviți.emailwitterfacebookpinterestyummlymore
Nu ratați o rețetă!Abonați-vă pentru a primi postări noi și actualizări lunare de la L & OO: trimite-mi: postări noi
Newsletter Postarea Anterioara
Tofu taitei arunca cu Taylors Kick-Butt sos de arahide
Next Post unde suntem?1 Comentariu
Lasă un comentariu lasă un comentariu
Nume (obligatoriu)Mail (obligatoriu-nu va fi publicat)Website URLComment (obligatoriu)Anulează răspunsul
Bine ați venit la Love & Olive Oil, aventurile culinare ale lui Lindsay și Taylor. Suntem cu toții despre mâncare accesibilă, dar totuși impresionantă, unică și creativă, dar totuși fidelă rădăcinilor sale culinare.Mai multe despre noi rămâneți conectat
Abonați-vă pentru a primi postări noi și / sau știri și actualizări lunare de la L & OO în căsuța dvs. de e-mail:Trimite-mi: postări noi
Vrei să fii la curent? Abonați-vă la fluxul RSS folosind cititorul RSS la alegere. S-ar putea să vă sugerăm: amazon barnes & noble quirk books cumpărați cărți locale amazon barnes & noble quirk cumpără local
Chimichurri pui Prăjitpublicat pe 5 noiembrie 2015 Înmâncăruri principale, păsări de curte
Ciocolată albă căpșuni Blondepostat pe 28 Mai 2012 înciocolată, deserturi
Eclair cu căpșuni acoperite cu ciocolatăpostat pe 23 iunie 2014 înciocolată, deserturi
Salată de Taco de vită cu boluri de Tortilla de Casăpostat pe 27 aprilie 2015 Înmâncăruri principale, carne, salate
Cookie-uri de zahăr colorblock scufundatepostat pe 30 Martie 2015 încookie-uri, deserturi
Cauți ceva?Tot conținutul și fotografia sunt drepturi de autor Love & Olive Oil și Lindsay Landis, 2007-2015, dacă nu se specifică altfel.Materialul nu poate fi duplicat sau republicat fără permisiune. Dacă doriți să împărtășiți o rețetă, vă rugăm să vă re-scrie rețeta în propriile cuvinte și să ofere credit corespunzătoare, cu un link înapoi la postul original. Mulțumesc!Love & Olive Oil este o marcă comercială înregistrată a Purr Design, LLC.