Sardine Tempura cu sos Tonnatto

Sardine Tempura cu sos Tonnatto
Sardinele Tempura cu sos Tonnatto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.54 pe portie. O porție conține 1470 calorii, 58G de proteine, și 115g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sardine Tempura cu sos Tonnatto, Tempura Donburi - Tendon-Bol De Orez Tempura, și Sardine la grătar cu sos de nucă de usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, praful de copt și sarea împreună, amestecând bine. Apoi, adăugați oul și oțetul și apoi amestecați în apa sifonată. Păstrați la rece până la utilizare și amestecați din nou înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Apă SpumantăApă Spumantă
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Preîncălziți o oală adâncă cu ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scufundați sardinele în amidon de porumb, apoi aluatul tempura și apoi plutiți în friteuză. Peștele trebuie să fie bine acoperit, dar nu udat. Gătiti 3 până la 4 minute, în loturi, dacă este necesar, răsturnând în timpul procesului pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SardineSardine
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți din friteuză pe prosoape de hârtie, permițând sardinelor să scurgă orice exces de ulei. Țineți cald până când serviți cu sosul Tonatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
În cratița cu fundul greu la foc mediu-mare, încălziți bulionul de pui, usturoiul, sarea și piperul până la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Apoi, într-o cratiță la foc mediu-mare, topiți untul. Adăugați încet făina cu un tel, amestecând pentru a încorpora. Continuați să gătiți până când untul și făina încep să se îngroașe, aceasta durează aproximativ 3 minute. Odată îngroșat, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
După ce stocul s-a fiert la foc mic și s-a redus cu 25% volumul original (sau 1 cană), adăugați laptele și smântâna și amestecați lăsați stocul și produsele lactate să se aromeze reciproc și creați o bază de supă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
StocStoc
SupăSupă
LapteLapte
8
Apoi, adăugați roux la baza de supă și amestecați pentru a asigura netezimea. La final, adăugați tonul, dovleceii, dovleceii și oregano la foc mediu-mic. Continuați să gătiți timp de 20 de minute. Puree și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
TonTon

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Gewurztraminer. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Nasul este foarte înțepător, prezentând o mulțime de arome exotice, trandafiri și condimente, clar influențate și de podgoriile calcaroase din Wintzenheim. Palatul prezintă o structură surprinzătoare și un finisaj uscat. Strugurii au fost foarte sănătoși, astfel încât fermentația a fost constantă și aproape completă, ceea ce se potrivește acestui stil de Gewurztraminer. Este deja destul de deschis, dar va beneficia de puțin timp în sticlă.Acest stil de Gewurztraminer va fi perfect cu pește la grătar sau carne albă, merge foarte bine cu mâncare afumată, rețete asiatice și orice ar putea fi complicat cu vinurile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista