Sardinele Tempura cu sos Tonnatto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.54 pe portie. O porție conține 1470 calorii, 58G de proteine, și 115g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sardine Tempura cu sos Tonnatto, Tempura Donburi - Tendon-Bol De Orez Tempura, și Sardine la grătar cu sos de nucă de usturoi.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, praful de copt și sarea împreună, amestecând bine. Apoi, adăugați oul și oțetul și apoi amestecați în apa sifonată. Păstrați la rece până la utilizare și amestecați din nou înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Apă Spumantă
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Preîncălziți o oală adâncă cu ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Scufundați sardinele în amidon de porumb, apoi aluatul tempura și apoi plutiți în friteuză. Peștele trebuie să fie bine acoperit, dar nu udat. Gătiti 3 până la 4 minute, în loturi, dacă este necesar, răsturnând în timpul procesului pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sardine
Pește
Baghetă Cu Pâine Franceză, Prăjită
4
Scoateți din friteuză pe prosoape de hârtie, permițând sardinelor să scurgă orice exces de ulei. Țineți cald până când serviți cu sosul Tonatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
În cratița cu fundul greu la foc mediu-mare, încălziți bulionul de pui, usturoiul, sarea și piperul până la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Apoi, într-o cratiță la foc mediu-mare, topiți untul. Adăugați încet făina cu un tel, amestecând pentru a încorpora. Continuați să gătiți până când untul și făina încep să se îngroașe, aceasta durează aproximativ 3 minute. Odată îngroșat, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
După ce stocul s-a fiert la foc mic și s-a redus cu 25% volumul original (sau 1 cană), adăugați laptele și smântâna și amestecați lăsați stocul și produsele lactate să se aromeze reciproc și creați o bază de supă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Stoc
Supă
Lapte
8
Apoi, adăugați roux la baza de supă și amestecați pentru a asigura netezimea. La final, adăugați tonul, dovleceii, dovleceii și oregano la foc mediu-mic. Continuați să gătiți timp de 20 de minute. Puree și reglați condimentul.
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Gewurztraminer. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.